spam-angreb…

Min postserver bliver i øjeblikket angrebet af et massivt spam-angreb. I de sidste tre-fire timer har jeg modtaget mere end 2.500 stykker spam…

Hvis det bliver ved i denne hastighed ender det jo nok med, at min mailserver bukker under for presset… under alle omstændigheder er der en hvis risiko for at de få almindelige mails går tabt i oprydningen… Så ved I dét 😉

3 tanker om “spam-angreb…”

  1. Oplevede nogenlunde det samme og skyndte mig at downloade et bedre spamfilter for at glæde mig over de 30 gratis dages prøvetid, men det så ud til at stilne af i løbet af søndagen.

  2. Det triste er, at det ikke engang er ‘rigtig’ spam. Alle de indkommende e-mails er svar fra mailservere, som tror at de har modtaget spam fra en konto på mail.laugesen.org… Jeg har ikke server-side spam-håndtering – så det var først da jeg kom hjem og hentede de knap 3.000 junk/spammails, at jeg kunne sortere skidt fra kanel.

  3. åååh… og nu er det begyndt igen… men nu er der sat server-side filtrering op, så tusindvis af mails kan ryge slettes i løbet af natten – helt uden at jeg behøver at forholde mig til dem nogensinde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.