Afsløring!

Pålidelige kilder, alle centralt placeret i magtens centre: Slotsholmen, Downing street, Marienborg, Pennsylvania Avenue og ikke mindst Lyngbyvej, bekræfter nu, hvad mange allerede havde gættet – og endnu flere frygtet. Nedskæringerne rammer fra i dag også dagenes længde. I løbet af de næste ca. 180 dage vil der hver eneste dag blive skåret nogle minutter af dagenes længde. Det er frygteligt, men sandt – vil de ansvarlige erkende deres ansvar og gøre noget ved skandalen? Eller bliver vi – folket – igen tvunget til tavst at iagttage dagene blive kortere og kortere og mørkere og mørkere? Er der da ingen, som vil gøre noget for at sikre bevarelsen af de lyse nætter?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.