Lad os forbyde det!

Det virker efterhånden som om det er SF’s svar på hvad som helst. Desværre. Og der er flere og flere der opdager det:

Problem: De drak vist for meget på Galathea III-ekspeditionen.
Løsning: Forbyd det.

Problem: Der var vist nogen af søfolkene på Galathea III-ekspeditionen som besøgte prostituerede når de var i havn.
Løsning: Forbyd det.

Det er en trist udvikling. En kommentar på Balders blog opsummerer det meget godt:

[…] Jeg tror nok, jeg har forstået, hvad det menneskesyn går ud på: Dem, så lever anderledes end SF’s ligestillingsudvalg, skal holde op med det. Hvis vi alle er ens, så er vi også alle lige, og så bliver alt godt… det er noget i den stil. (“thehumanstain“)

9 tanker om “Lad os forbyde det!”

 1. Hej Jesper
  Meget vigtig diskussion. Vi er i fare for at blive det politisk-korrekte parti, der helst ville forbyde alt grimt, beskidt eller afvigende. Derfor er det også vigtigt, at vi kan skelne mellem, hvad der reelt er samfundsskadeligt og hvad der bare er komisk (som f.eks. Galathea-ekspeditionens udskejelser). Tak fordi du starter denne debat.
  Dbh Ida Auken (også SF’er)

 2. Må man drikke sig en ski’ på?
  Må man ha lidt fest i gaden?
  Må man køre rundt i bilen
  og måske skade ozonlaget?
  Må man selv bestemme – om far skal barslen trække?
  og må man i sin fritid godt betale for det frække?

  Nej, nej det må du ikke, fy, fy skamme, skamme, slut forbudt!

 3. Hej Jesper.
  Jeg stødte lige på din kommentar her i valg-junglen. Jeg kan næsten ikke beskrive, hvor opløftet den gjorde mig. Det er da vidunderligt at se, at der stadig findes menneskelige sf’ere.
  Jeg har været medlem af partiet i tre år, men meldte mig ud for en måned siden – netop fordi jeg følte, at SF er blevet et parti, som ønskede at forbyde alt, hvad der er forskelligt fra deres korrekte verdenssyn. Ligheds-fascisme er et voldsomt ord, men det er der, vi havner, hvis vi ikke passer på.
  Jeg har hele dagen haft tvivlen i maven – at jeg for første gang i mine 13 år som vælger skulle stemme til højre for sf (de radikale lignede bedste bud), til trods for, at jeg er socialist i hele min krop. Men nu vil jeg overveje det igen. Og tak til dig, Ida, for at ligne et fornuftigt bud på min kandidat.
  De bedste hilsner,
  Jeppe

 4. Hej Jeppe

  Godt at høre at der er andre fornuftige mennesker ‘derude’ som ikke føler sig spor hjemme i den del af SF’s politik som i de sidste år på flere områder har bevæget sig væk fra social indignation til moralsk pegefingerløften overfor alt det der er os personligt fremmed.

  Med en ny folketingsgruppe på hele 23 kvinder og mænd bliver det spændende at se, hvordan SF som helhed – og på dette punkt – udvikler sig henover de næste år!

  🙂 Jesper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.