Den om det nye parti

Det her er jo en blog med politisk slagside, og derfor bliver jeg jo nødt til at skrive et eller andet om det nye centrum-højre parti, som har kastet sig ind i kampen om de samme stemmer som en mængde partier allerede bejler til. Selvom der ikke er så mange vælgere i segmentet at det gør noget er der trængsel blandt de partier, som fører gammeldags højreorienteret økonomisk politik, men som på ‘værdi-aksen’ er sat af af regeringens samarbejde med Dansk Folkeparti: de konservative, de radikale, centrumdemokraterne, kristdemokraterne, Brixtoftes fanklub (velfærdspartiet eller noget i den retning?). De slås på en meget lille bane. Og her gik man og troede, at den yderste venstrefløj havde patent på den slags (DKP, KPiD, DKP/ML, ORDKP, KAP, SAP, etc. etc. 😉 ).

Men Naser og Co. skal da have et held og lykke med på vejen. Forhåbentlig lader de ikke ministerdrømmene vinde over deres relativt sunde dømmekraft. Forhåbentlig ender de ikke med at være støtteparti-2 for en VK-regering, som O ikke slipper deres magt over foreløbig..

Og nej; jeg ku’ aldrig drømme om at stemme på dem.

En tanke om “Den om det nye parti”

  1. Næh, det kunne du vel ikke. Jeg er jo ellers sådan lidt angrebet af almindelig og muligvis kronisk politikerlede, så enhver forandring er velkommen, især hvis der også kommer nye spillere på banen. Men I har jo en strålende formand – meget bedre end jeg troede muligt, da han blev valgt. Så der er nok ingen grund til at skifte fløj lige i denne omgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.