Miss Century Schoolbook

Normalt skal man nok være lidt nørdet for at synes, at typografi er sexet… Men nogle fyre fra det engelske reklamebureau taylor lane har bragt kombinationen “sex og nørderi” til nye højder med deres kalender med typografiske pin-ups:

Miss Century Schoolbook
Miss Century Schoolbook
Som antydet af hendes navn navn bruger Miss Century Schoolbook meget tid med studerende. Du kan se den velbyggede skønhed i klasseværelser overalt og i universitetsbiblioteker overalt i verden. Hun er ikke seriøs individualist, og efter sigende en strengt disciplinerende med hendes stærke seriffer og kraftige streger. Men hun, kurvet og åben som hun er, er også den rette til at lære dig om glæden ved at være mellem arkene i en god bog
(Se de andre 11 pin-up’er på epica awards).

– og jeg vil ikke høre noget brok: Det er jo bare bogstaver – og når morten kan undskylde en plastikkavalergang med en henvisning til en knyttet næve i billedet, så … 😉

2 tanker om “Miss Century Schoolbook”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.