Røvarm

… har stort set ikke kunnet bruge højre hånd og arm den sidste uges tid – og da slet ikke til at taste med… Tennisalbue er det vist. Er I klar over hvor langsommeligt det er at taste med én hånd? Hvor irriterende langsomt det går at bruge mus med sin dårlige venstre hånd? Hvor irriterende det er, at der er instant payback ved smertekasse et hver gang man i frustration alligevel lægger højre hånd til rette på tasterne for at arbejde i et bare nogenlunde anstændigt tempo?

2 tanker om “Røvarm”

  1. Søde Jesper

    Det er da virkelig synd for dig. Jeg er ked af at informere dig om det, men i dette tilfælde er smerterne din krops signal, som du altså overhører. Kroppen siger: Læs nogle flere bøger, se lidt gode film i fjernsynet, drik et glas rødvin og se, hvor længe du kan klare dig uden at få tastatur-abstinenser.
    🙂 Anette

  2. hmm… Det var slet ikke en tennisalbue – men en ‘rigtig’ infektion i leddet… Så jeg popper penicillin-piller sammen med rødvinen og regner med, at moderne medicin har bragt mig up-to-spec i løbet af nogle få dage! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.