Formand igen

SF-Østerbro afholdt i går, den 10. april 2006, sin årlige generalforsamling. Som aktivt medlem af foreningen – ikke mindst som kommunal kandidat i efteråret – deltog jeg naturligvis.

I løbet af generalforsamlingen stod det klart, at kun et enkelt medlem af den siddende bestyrelse havde tænkt sig at genopstille – resten (inklusive formanden) genopstillede ikke. Da det jo simpelthen ikke går, at den største partiforening i SF ikke har nogen formand lod jeg mig – under protest og med tænders gnidsel (jeg har jo også et speciale jeg forsøger at tænke på!) overtale og presse til at stille op som formand i en overgangsperiode.

Så mod alle planer er jeg nu – igen – formand for SF-Østerbro…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.