Kommunalvalg om et halvt år – og eksamen om 14 dage…

Som titlen antyder, så er der noget, der er vigtigere end valgkamp lige nu – det er blandt andet derfor, at layoutet på denne side ikke er blevet opdateret endnu. Det er også grunden til, at der kommer til at gå lidt flere dage i mellem hver post, end der måske burde… men sådan er det altså ;).

Når min eksamen er overstået (et kvart årsværk denne gang), så mangler jeg kun en lille eksamen og mit speciale. Jeg kan se lyset for enden af tunnelen – men jeg må hellere se at komme tilbage til læsningen/skrivningen…

(Der er tilsyneladende et problem med rss-feedet i den version af WordPress 1.5.1, som jeg ellers lige har opdateret til. Fejlen må rettes senere. Jeg lover!
[edit: så skulle fejlen være rettet – med tak til en anden bruger af WordPress 🙂 ]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.