Kommunalvalg 2009

Mine partifæller bisser rundt og forbereder kommunalvalget. Og bare vent. Om blot et halvt års tid vil det – lige så stille – gå op for den almindelige borger, at der er kommunalvalg i november. Plakater, flyers, valgmøder og frysende kandidater på gader og stationer.

Indtil da foregår arbejdet i kulisserne. Kandidater og aktivister forbereder partiernes kampagner. Det skal alt sammen ligge klar til slutspurten i efteråret. I mellemtiden kan de allerede siddende politikere positionere sig med paradeforslag, politiske drillerier – og seriøst politisk arbejde også, såmænd. De menige medlemmer af partierne – sådan en som jeg er i øjeblikket – skal nu til at vælge hvem vælgerne får mulighed for at stemme på i november.

SF-København opstiller 28 kandidater. Spidskandidaten i København – Bo Asmus Kjeldgaard – blev valgt sidste år. Nu er det tid til at vælge de øvrige. Sidste frist for at stemme er den 19. februar, og der skal stemmes på 6-12 kandidater.

Indtil videre har jeg selv lagt mig fast på 9 kandidater:

SF’er: Husk at stemme. Vi står foran et valg, som helst skal fordoble SF’s mandater i Borgerrepræsentationen. Så tag lige og find afstemningsmaterialet frem, gå ind på sf.dk, og afgiv din stemme. Vis kandidaterne, at vi står bag dem!

(ps: det kan da i øvrigt ikke passe, at det kun er 2 ud af de 9, som har egen hjemmeside, kan det???)
(update 2008-01-30: Jens Mandrups web-adresse tilføjet)

En tanke om “Kommunalvalg 2009”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.