På job i Vancouver…


foto: mig selv

Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt – det skal jeg være den første til at erkende – men sandheden er, at jeg nu har været på arbejde i Vancouver i en lille uges tid. Jeg følger med en 2g klasse fra et københavns gymnasium på deres studietur.

Formålet med min deltagelse er dels at hjælpe med teknikken – både hvad angår opkobling og generel funktionalitet når og hvis det bliver nødvendigt, dels at observere eleverne med henblik på at beskrive og analysere deres læringsstrategier. Det meste af min tid går således med at være sammen med eleverne – klassevis eller i grupper – og bagefter skrive mine noter, observationer og optagelser ind.

Så – til beroligelse for mine kære kolleger i Informationsafdelingen humanist – kan jeg meddele, at jeg skam bruger det meste af min tid på arbejde ;).

billede 075
Harbour Tower. Foto: Mig

Mine mange notater – og der er virkelig mange notater – skal i tiden efter studieturen blive til to ting: dels en rapport til fakultetet og gymnasiet om elevernes udnyttelse af (mobil) informationsteknologi som hjælpemiddel til egen læring. Dels som case til mit speciale på pædagogik, som kommer til at en mere dybdegående analyse af elevernes lærings- og (mobile) it-strategier ved fjern- og forflyttet undervisning.

Jeg bruger flickr.com til at organisere mine fotos. Ved at klikke på lænken kommer du til de billeder, som jeg indtil videre har gjort offentligt tilgængelige. De fleste af de billeder jeg tager vil næppe blive offentliggjort – de bliver jo taget for at dokumentere mine og komplementere mine noter og lydoptagelser – og egner sig derfor ikke til det. Men en gang i mellem lykkes det mig at løsrive mig fra mine notater og tage et turistbillede eller to. Fotosamlingen på flickr.com vil blive opdateret løbende – og hvis jeg ellers husker det vil jeg også lægge et indlæg eller to mere på denne side.

2 tanker om “På job i Vancouver…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.