Bare rolig

Min søster har dette læserbrev om i dagens Politiken:

Bare rolig

Da jeg skulle forklare min knap 5-årige datter i korte vendinger hvorfor vi var på Rådhuspladsen og demonstrere for humanitær opholdstilladelse til de afviste mennesker, lød det omtrent sådan her:

“Der er nogle mennesker, der er kommet her til Danmark fordi det var farligt der hvor de boede før. Nu er der nogle af de mennesker der bestemmer her i landet, der synes de ikke må være her længere. Og ved at være her fortæller vi at vi synes de godt må blive her.”

Min datter var lige ved at begynde at græde og spurgte: “Hvorfor må vi ikke være her længere? Hvor skal vi så være?” Jeg kunne jo, som det selvfølgeligste, sige til hende: “Nej, nej, det er ikke OS, der ikke må være her! Bare rolig…Vi må godt blive her.”

Det siger sig selv hvorfor det efterfølgende klang sært uhyggeligt indeni. Tænk at være den forælder, der ikke kan give den besked til sit bange barn.

Lisbet Laugesen

Godt brølt!

Modstandsbevægelsen mod DFs besættelsesmagt
Modstandsbevægelsen mod DF's besættelsesmagt

2 tanker om “Bare rolig”

  1. Jeg kan rigtig godt lide din historie, og specielt det faktum at du tager din datter med til den slagt arrangementer. Jeg mener det giver unge en god realisme omkring dagens samfund.

    Hilsen
    Caroline

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.